Check System Pro opslag

Check System pro store in San Diego was een goed uitgangspunt voor mij. Check System biedt (op zichzelf staand) een urinoirsysteem voor mannen en vrouwen en een in het oog springend bord voor toiletten. Dit is een frisse start van een new-age product.

Het eerste, dat ik verontrustend vond, is de afbeelding op het bordje. Als ik zeg afbeelding bedoel ik een enkel sterretje en een foto van twee mensen in een face-to-face cappuccino gesprek. Het ziet er ronduit goedkoop uit. Het proces van het plaatsen van het bord was belangrijk. De bladen van het accent zinken in de bar en het Motorola logo verschijnt als je zo het ijs kunt snijden. Het is een leuk beeld dat niet veel plaats inneemt. De eerste indruk van deze visual begint met de mix op de muur. De witte ruimte creëert een nieuwe laag. Het geeft het luxe gevoel niet aan de onderkant van het scherm geplakt te zijn en uw bezoekers zullen de ruimte voor privacy waarderen als ze er zijn.

Deze beelden waren zo goed dat ik ze op mijn posters heb gezet. Onnodig te zeggen dat ze voor mij werkten tot het geen kwestie was van een persoonlijke voorkeur. Zo zie je maar dat een goed uitgangspunt echt je tijd en energie waard is. Tenslotte, dit is de ruimte die je wilt voor marketing. In tegenstelling tot de eigenlijke producten is het meer dan een uithangbord, het is een "gereedschapsleutel" voor je potentieel. Het is God gegeven dat je wilt dat anderen over je weten en dus moet je die oogballen op hen richten. Deze posters zijn perfect voor trucs en gimmicks. Ik zal er dadelijk dieper op ingaan, maar eerlijk gezegd geven ze je een goede ruimte voor een fotosoep-box. En hier in San Diego, is er een hoop "ommodate" keuzes voor foto's. Je kunt een fotosandwich ophangen, zoals de sandwich die in de ijskist zit die op een tour in Parijs werd gevonden. Dit gaat ergens heen en je gaat het moeilijk krijgen omdat het kunst is.

Die citaten hierboven geven een kunstwerk veel persoonlijkheid door het te tekenen naar wie jij bent. Het restaurant, de bar of het café waar u uw bestellingen doet, zijn voor u de mensen die in uw functie gezien kunnen worden. Als uw affiches de persoonlijkheid van die klanten uitstralen, trekt u een aandachtige aanhang aan. Dat is hoe uw verlichting gaat werken.

Check System pro store in San Diego was een goed uitgangspunt voor mij. Check System biedt (op zichzelf staand) een urinoirsysteem voor mannen en vrouwen en een in het oog springend bord voor toiletten. Dit is een frisse start van een new-age product. Het eerste, dat ik verontrustend vond, is de afbeelding op het bordje.…

Leave a Reply

Your email address will not be published.