Dineren met de hoogste kwaliteit van voedsel

Eetcafe Rotterdam

Onze naam zegt het al De Beste Ribben van Rotterdam. Met onze ligging op slechts enkele minuten van de heerlijk omsloten, rood-witte zandstranden van de Noordzee, biedt ons restaurant Rotterdam een voortreffelijke gastvrijheid die Tilburg alleen maar eenvoudig en schoon is. Met ons vriendelijke en vrolijke team, kunt u er van uit gaan dat u bij ons in Rotterdam van een voortreffelijke maaltijd zult genieten.

circulerende wijn en deskundige koks

het plezier van een private dining ervaring

verkoop van heerlijk voedsel bereid met lokale ingrediënten

een beroemdheid worden voor een paar uur

de mogelijkheid om te eten wat je lekker vindt, wanneer je wilt en hoe je het wilt. De sensatie van het eten met en het behagen van je beste vrienden. het verkopen van iemands beste vrienden met de hoogste kwaliteit van eten en wijn. Dining en coining met Europese of Italiaanse wijnen, champagnes en bieren. markten en restaurants met een scala aan internationale keukens .nieuwe plekken om te eten en een welkom in het opwindende culturele leven van de stad.

Het bezoek aan Rotterdam .Regelmatige bezoekers van Rotterdam zullen zeker een veelheid aan culinaire verleidsters aantreffen, die het meest ongelukkig zijn met hun huidige locatie. De stad is eigenlijk vernoemd naar een persoon, genaamd Rotterdam, die een 19e eeuwse Nederlandse landmeter en Mercator was. Zijn dochter, die 16 steen woog, patenteerde de techniek van het Mercateren in 1879. Deze dame ging op de boot naast hem zitten en bestelde knoedels die hij op haar schoot legde. Het zoute zeevoedsel bevredigde haar verlangens. Daarom gaf hij de plaats de naam “Rotterdam”.

Vandaag de dag omvat de keuken 3 soorten maaltijden. De eerste is de souffre, de tweede is de soep en de laatste is het hoofdgerecht. De hoofdgerechten kunnen worden gecombineerd met wijn, bier of met kaas, groenten, olijven, kruiden of elke andere combinatie van voedsel die u maar kunt bedenken. U kunt ook vragen wat er voor het diner is, rotisserie, BBQ, enz. De ober zal dan een selectie van maaltijden naar uw smaak bereiden, u een selectie aanbieden en u een voorbeeldmenu laten zien dat u met u en uw familie kunt bekijken voordat u beslist. Toon uw familie uw gastvrijheid, door dit te doen zal het zich goed voelen van binnen.

asser gerechten die essentieel zijn voor elke maaltijd. Rotisserie – dit is een goed gerecht om bij elke maaltijd te hebben. Soepen – er zijn vele soorten soepen, hier zijn er een paar om uit te kiezen. vlees, gevogelte, vis, droge goederen, eieren, plantaardige producten, zuivelproducten, geraffineerde suiker, alcohol, rijst en pasta, brood en deegwaren,

synthetische zoetstoffen, kleurstoffen, smaakstoffen, enz. Dus, Rotisserie is de beste keuze om thuis te proberen, geschikt voor elk individu, door de bovenstaande producten aan uw mandje toe te voegen.

Rundvlees – dit is een goede keuze van vlees, het is zeer eiwitrijk

Varkensvlees – dit is een goede vleeskeuze, het is ook zeer vetarm.

Lamsvlees- dit is een vers, vochtig vlees, dat zacht en romig is. Gevogelte – er is keuze te over in dit menu, u kunt een kip zonder gewicht nemen, met gemarineerde borst, vleugels en dijen. Kies ook voor een gebakken of gebraden kip, en als u de voorkeur geeft aan de eenvoudige recepten, zorg er dan voor dat u de kip in de oven bewaart.

Lees meer

Spareribs bestellen
Spareribs afhalen 

Onze naam zegt het al De Beste Ribben van Rotterdam. Met onze ligging op slechts enkele minuten van de heerlijk omsloten, rood-witte zandstranden van de Noordzee, biedt ons restaurant Rotterdam een voortreffelijke gastvrijheid die Tilburg alleen maar eenvoudig en schoon is. Met ons vriendelijke en vrolijke team, kunt u er van uit gaan dat u…

Leave a Reply

Your email address will not be published.