Hoe begin je een thuisbusiness?

 Free Gratis stockfoto met aanvang, activewear, begin Stock Photo

Hallo! Wij zijn in Heerlen, met eierschaal bedekt strand, zoals u zich kunt voorstellen zal het veel planning vergen om van onze winkel een populaire winkelbestemming te maken. In de loop der jaren hebben wij onze klanten de gelegenheid gegeven om rond te snuffelen en impulsief hun aankopen te doen. Als u onze winkel wilt bezoeken, kijk dan even wanneer u er bent – er zijn veel producten die u kunt proberen! ( geheel van heilige Han stead Sp beteugelende waren )

Onze zusterwinkel die buiten Heerlen is gevestigd is heel dichtbij. Laat uw ales vrienden van ons weten en wij verwelkomen u graag met een speciaal "Verse leners" kaartje in de buurt. Wij hopen u spoedig weer te mogen begroeten. We hebben er zoveel vertrouwen in dat u het naar uw zin zult hebben, dat we voor een beperkte tijd een korting op uw bezoek gaan geven!

Persoonlijke aanbevelingen zijn zo belangrijk bij het opstarten van een bedrijf aan huis. Als een van onze "vrienden" ons huis aanbeveelt, probeer het dan gratis uit!

Plan om minimaal 10 uur per week te besteden aan netwerken (wat ruwweg neerkomt op 5 – 10 vergaderingen/week). Als je in jezelf investeert en echt goed nadenkt over wat je wilt doen, zul je merken dat het gemakkelijker is om je doelen te bereiken, ik kan dit niet genoeg benadrukken.

Beslis voor jezelf – heb je een hobby en wil je die op de markt brengen? Neem contact op met iemand en vraag of je samen zou kunnen werken om iemands droom te verwezenlijken! Ik zou graag van u horen.

In het bedrijfsleven zoeken we altijd naar andere mogelijkheden, Waarschijnlijk delen we dit programma met u, want als u het leuk vindt zult u het missen! en het ziet er naar uit dat u enorme commissies zult krijgen als u besluit een inzamelingsactie te doen voor onze fondsenwerving! Leer enkele van uw vrienden, buren en familieleden seriouseach programma, zodat zij hetzelfde kunnen doen.

H kijk door de ramen en kijk uit naar nieuwe klanten ter plaatse, voel je vrij om op elk moment langs te komen. Ik hoop dat het gesprek van de dag iets is dat iemand helpt, zo niet, schrijf het dan op je hebt het nooit hoeven doen ook!   koffie drinken heerlen

Vergeet niet je sponsor te zoeken – die staat tussen mij en een stoel rechts van mij (zie beschrijving) – je moet een andere sponsor kiezen; mijn sponsors zijn niet erg diep.

Plak een sticker op je auto en schrijf de naam van het bedrijf dat je vertegenwoordigt. Nogmaals, bedankt voor je bezoek, Fight On!

  Hallo! Wij zijn in Heerlen, met eierschaal bedekt strand, zoals u zich kunt voorstellen zal het veel planning vergen om van onze winkel een populaire winkelbestemming te maken. In de loop der jaren hebben wij onze klanten de gelegenheid gegeven om rond te snuffelen en impulsief hun aankopen te doen. Als u onze winkel…

Leave a Reply

Your email address will not be published.