Hoe winkelen in uw boerderijwinkel?

Boerderijwinkel Zeeland

 

Er zijn verschillende manieren om bij onze boerderijwinkel te winkelen. U kunt onze representatieve openingstijden bekijken of zelf komen snuffelen en zoveel kaas mee naar huis nemen als u wilt. Omwille van het onderzoek verzoeken wij u vriendelijk de volgende regels voor onze boerderijwinkel in acht te nemen. 1. Ja, wij bieden alle soorten kaas aan, van verse rauwe melk, tot stenige boerenkaas, tot gerookte boerenkaas, tot huiskaas, tot enkele in massa geproduceerde rauwe kazen, en natuurlijk onze heilige kaas. Maar ongeacht het type, u kunt zoveel kaas mee naar huis nemen als u wilt. Wij verkopen onze kaas ook in zakken, van 16 kg (30 lbs) en 30 kg (66 lbs), perfect om uw kaas te vervoeren tijdens de drukke dagen waarop u geen tijd heeft om in onze selectie te snuffelen.

2. Bekijk het eerst om er zeker van te zijn dat het is wat u wilt. Wees op uw hoede voor de ongebruikelijke en ongewone producten die we met u delen en aarzel niet om ons te vragen naar de productie van het product om teleurstelling te voorkomen. 3. Kies direct uit de vermelde afbeelding of neem een kijkje op de product pagina en koop uw kaas met vertrouwen.

4. Bel ons bij aankomst om vragen te stellen over uw kaasbestelling, of ga uw gang en koop nu. Wij zullen er alles aan doen om aan uw wensen te voldoen en u te helpen bij het vinden van de beste kaas selectie. Als u vragen heeft of dieper wilt ingaan op onze kaas op bestelling klant, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen.

Wij nodigen u uit voor een bezoek aan onze boerderij “Zeeland Delights” in Zeeland, waar wij ook een rondleiding op de boerderij aanbieden aan onze klanten. Dit is een ervaring die u niet mag missen. De Zeeuwse ramp is niet iets waar de meeste mensen zich van bewust zijn of vanaf weten! Ja, we hebben te maken met de moeilijke situatie dat we een melkveebedrijf van 80 miljoen pond moeten herstellen na de verwoestende winterstorm van 2016.

Aan al onze klanten die al jaren bij ons zijn en met ons meewerken in ons melkveebedrijf, wil ik mijn grote waardering uitspreken voor uw vertrouwen en zaken doen. Is uw bedrijf groot genoeg om uw belangen te beschermen tijdens een storm? Ik kijk uit naar uw vragen en opmerkingen!

 

Lees meer

Groenteboer

Fruithandel

  Er zijn verschillende manieren om bij onze boerderijwinkel te winkelen. U kunt onze representatieve openingstijden bekijken of zelf komen snuffelen en zoveel kaas mee naar huis nemen als u wilt. Omwille van het onderzoek verzoeken wij u vriendelijk de volgende regels voor onze boerderijwinkel in acht te nemen. 1. Ja, wij bieden alle soorten…

Leave a Reply

Your email address will not be published.