Kant en klaar breipakketten

Mensen Houden Drinkglazen Met Bruine Vloeistof

De naam “haakkatoen” komt van het feit dat het katoengaren wordt geplukt en aan één stuk wordt geweven, waardoor het een pastelkleurige stof wordt. In online winkels gebruikt men de term gehaakt katoen om het te onderscheiden van merino of wol, omdat die duurder zijn.

Afbeeldingsresultaat voor gehaakt katoen

Spanningsgarens zien er meestal uit als een soort gedempt grijs, het is vezelig en er is een groot verschil in grootte tussen de stukken. Je zou een spanningsgaren kunnen gebruiken om katoenachtige voorwerpen te maken met een uiterlijk dat lijkt op getufte katoen.

Afbeeldingsresultaat voor katoen haken Tot nu toe heb ik gezien dat die de volgende patronen vermeld: katoen haken link voor mij, maar ik zal een aantal meer voor te bereiden voor je. Voor het patroon om t-shirt gehaakt katoen garen te maken heb je 4 grote kleuren nodig, ik heb het gehaakte t-shirt veel groter gemaakt dan het. Als je de exacte maat van haakkatoen nodig hebt, kun je contact met me opnemen en dan stuur ik je een eenvoudige maattabel toe.

Dit patroon heeft informatie over gehaakt katoenen garen.

Hoe maak je een patroon voor een gehaakt katoenen t-shirt Ik zal je antwoord geven op de vraag wat zijn de benodigde kleuren? Kleur 1: Kan naar boven toe gevoeld worden, iets lager aan de bovenkant van elke kant 1 tl. Maat G haaknaald ( ik heb onlangs een grotere maat haaknaald gekregen door een fout die ik heb gemaakt omdat ik een te grote fout had gemaakt. De draden maken het haakkatoenen t-shirt dunner dan normaal katoen dus ik adviseer je de normale maat haaknaald te gebruiken)

Bevestiging dat je het hebt. U kunt zien dat er een gat in de ‘steekvorm’ zit – de binnenvorm van de binnenkant van het t-shirt.

U heeft nodig: Maat F haaknaald 5,5 mm haaknaald 5,1 mm haaknaald 3,5 mm haaknaald

Je hebt gehaakte stof nodig die met naaigaren gestikt (kan) worden.

Ik heb ongeveer 6 grote overhemden gemaakt met gehaakt katoenen garen. Sommige mensen gebruiken standaard katoenen gehaakte katoenen t-shirt omdat de textuur er echt anders uitziet.

Afbeeldingsresultaat voor gehaakt katoen (vestje)

Ze hebben een steekpatroon weergegeven voor het eigenlijke haakkatoen. Afbeeldingsresultaat voor gehaakt katoen Ik heb ook een grote maat gehaakt katoen totaal werk grafiek .

Om dezelfde reden kunt u een steekmarkeerder gebruiken in plaats van toegevoegde steken.

Deze tabellen zijn gemaakt met behulp van een shawlsteekdiagram en misschien ziet het er een beetje ingewikkeld uit vanwege de diepte van de steken. Als je hetzelfde basisproject van gehaakte katoenen t-shirt wilt doen met een horizontale trui, moet je de grafiek aanpassen op basis van je maat, zodat je 2 steken gebruikt in plaats van 4. 1980 ziet eruit als (2) in de grafiek, maar (1) in de tabel. Gelukkig is het eenvoudig aan te passen, omdat in de breistekkaart alleen de steken aan de goede kant worden gebruikt. Dubbel haken : Deze steek is belangrijk als je gehaakt katoenen garen gebruikt.

Sc 4 in ring (je kunt geen dubbel haakwerk maken in rij of in ronde)

Dus hoe zie je je toevoeging van steken?

In welke kolom vind je ‘sc 4’ in het hele schema – inclusief de gemarkeerde rij? Als je goed kijkt staan er maar 4 steken in. Vind je 2 steken in het hart van de gemarkeerde groep?

(eerdere afbeelding van dezelfde bloem als hierboven) Nee dit is geen fout was er in de grafiek – de steken zijn over elkaar gelegd. Om deze steken te vinden, plaats de steekmarkeerders over elkaar – waarna de steken buiten de gemarkeerde groep als kleinere cirkel te zien zouden moeten zijn.

Deze afbeelding toont 2 steken in een gemarkeerde groep als 1 kleinere cirkel

Nu het begin van de sc, je vindt de markeerder tussen de steken, maak een rechte kettingsteek, maak een sc in de rij eronder en dan de sc tot aan de volgende markeerder.

De volgende steek is in de XX andere oriëntatie. Later, wanneer u de bloem gaat maken, is het belangrijk om een steekmarkering te vinden op de band waar dit huidige niveau van steken vandaan komt, en de punten vast te maken.

Misschien vindt u het gemakkelijker om garen te gebruiken dat gedubbeld is en dat in de tegenovergestelde richting van de steken ligt. Op deze manier kunt u aan het einde van een rij het basisweefsel van gehaakt katoen zien. Bijvoorbeeld bij het werken van de bloem gebruik ik gewoon zwart garen over het no-fp partnergaren op hetzelfde moment.

De gemarkeerde tweede rij laat die 2 steken zien die ik heb gerepareerd.

Je kunt deze bloemen gemakkelijk maken met borduurgaren omdat je dan nog steeds een paar steken mist. En met haakkatoen kun je zelfs bloemen maken van gebloemd borduurgaren. Wolwinkel Utrecht

Gehaakt katoenen T-shirt

Van de crochet american cozy uss op de blog

Met dank aan RussianFootage die zo vriendelijk was dit project voor mij te fotograferen.

De naam “haakkatoen” komt van het feit dat het katoengaren wordt geplukt en aan één stuk wordt geweven, waardoor het een pastelkleurige stof wordt. In online winkels gebruikt men de term gehaakt katoen om het te onderscheiden van merino of wol, omdat die duurder zijn. Afbeeldingsresultaat voor gehaakt katoen Spanningsgarens zien er meestal uit als…

Leave a Reply

Your email address will not be published.