Pizza in de wereld

pizza

 

Volgens het boek “Pizza: Myths and Common Misconceptions” van spectrum Magellan, eten Italianen meer pizza per hoofd van de bevolking dan enig ander land in de wereld. Bovendien zouden ze de minste boeren van alle landen ter wereld hebben. In werkelijkheid zouden de Argentijnen de grootste verbruikers van pizza ter wereld zijn. Australiërs voeren de lijst aan op de tweede plaats. De bookrawns zijn beroemd in Brazilië en vullen het Italiaanse dieet aan in Australië.

De gangbare misvatting over pizza is dat het een eenvoudig gerecht is dat heel gemakkelijk te maken is. Dat is niet zo. De hub van internet is vol van spastics en fouten als het gaat om het koken van deze wereldberoemde voedsel. De meest gedecoreerde pizza wordt gemaakt volgens het traditionele handgeschepte model. Hij bestaat meestal uit met de hand gegooide korst, saus en kaas op een boogvormige manier, en wordt naar de top van een favoriete pizzaplaats gehesen. wachtend tot hij wordt opgegeten.

De pizza heeft Amerika nog niet veroverd. Maar net als de carrière van de Spears ervoor, is hij hier om te blijven. Amerika is dol op pizza en het is een traditie in de States om dit voedsel te eten, vooral in deulous huizen van beroemdheden.verijdeld kind

De beroemde pizza met dunne korst is nu uit Amerika verdwenen. Margherita classica pizza is de nationale pizza geworden. En belegd met meer toppings dan ooit. Maar het blijft nog steeds hetzelfde ouderwetse Napolitaanse pizza recept waaruit de pizza is ontstaan.

De toppings omvatten alles, van pepperoni, champignons en ansjovis tot de in de handel verkrijgbare ansjovispasta, kappertjes, mozzarella en tomaten, maar de kwaliteit van het deeg is de sleutel. Het perfecte deeg moet kleine belletjes hebben, maar het moet wel omkaderd zijn.

In tegenstelling tot de hand tossed variëteit, ontwikkelde de techniek van pizza maken zich in de jaren 1700 en nu is hij verkrijgbaar in meer dan twee vormen. De handgerolde is gefrituurd en wordt een Chicago pan pizza genoemd. De andere vorm is de handgerolde en wordt een Napolitaanse pizza genoemd. De ingrediënten zijn hetzelfde, maar de korst is dunner. Hij wordt geserveerd op een dunne korst om te voorkomen dat hij verbrandt.

Een margherita pizza en een Hawaiiaanse pizza gaan hand in hand. De pizza Hawaiian wordt traditioneel gemaakt met pimento kaas, ansjovis en spek en wordt belegd met het bekende tomaatgebaseerde beleg. De pizza Margherita classica is een pizza marinara, dat wil zeggen, gehakte tomaten, knoflook en ansjovis. Dit type is beroemd in Brazilië en is vrij populair in heel Latijns-Amerika.

Lees meer

Spareribs Vlaardingen

Pizza Vlaardingen

Eten bestellen Vlaardingen

  Volgens het boek “Pizza: Myths and Common Misconceptions” van spectrum Magellan, eten Italianen meer pizza per hoofd van de bevolking dan enig ander land in de wereld. Bovendien zouden ze de minste boeren van alle landen ter wereld hebben. In werkelijkheid zouden de Argentijnen de grootste verbruikers van pizza ter wereld zijn. Australiërs voeren…

Leave a Reply

Your email address will not be published.